Geef jouw favoriete bouwnummer door

Vanaf nu kun je jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Je zit nergens aan vast en kunt jouw keuze aanpassen als je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijft tijdens de verkoop. Op dat moment zijn de definitieve prijzen ook bekend.

Waarom moet ik mijn bouwnummervoorkeur doorgeven?
Door je voorkeuren door te geven kun je je alvast verdiepen in de woningen en de bouwnummers opslaan die je interessant vindt. Deze staan vervolgens overzichtelijk in je account. Door nu alvast je voorkeur voor 23 juni as. door te geven maak je straks bij de toewijzing meer kans op een woning. Bovendien word je bij een inschrijving op de website ook op de hoogte gehouden van de start van de verkoop middels onze nieuwsbrief.

Prijsranges en verkoopprijzen
Na het analyseren van alle woonwensen zetten we de laatste puntjes op de i en worden de definitieve berekeningen uitgevoerd. We kunnen nu dus nog niet zeggen hoeveel een woning exact gaat kosten. Toch willen we de beschikbare informatie zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Om dat te kunnen doen werken we met een prijsrange. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen te vinden op de website. Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met maandag 22 juni as.

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. Mocht je nog vragen hebben de makelaars beantwoorden deze graag.

Heb je vragen over het project of lukt het niet om je bouwnummervoorkeuren door te geven?

Je kunt altijd contact opnemen met Van Spronsen Makelaars op 078 681 2566 of Heilijgers via 033 454 5700. Liever mailen? Stuur een mailtje naar info@heilijgers.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Media