Inschrijving vrije kavels gesloten - schrijf je in als reservekandidaat!

Alle ruimte voor jouw woondromen

Binnen de nieuwe wijk De Oude Boomgaert is ruimte voor verschillende woningen. Deze diversiteit aan woningen geeft de plek een bijzonder karakter en voor jou veel keuzemogelijkheden. Van riante vrije kavels op de twee eilanden tot prachtige halfvrijstaande woningen en toekomstbestendige comfortwoningen in de vorm van een boerenhoeve omringd door groen tot ruime eengezinswoningen. De Oude Boomgaert biedt het straks allemaal!

Kavels
Aan de buitenrand van het plan komen 2 eilanden waar vrije kavels gerealiseerd worden. Op het noorder eiland komen 7 kavels met allemaal een verschillende afmeting en ligging. Op het zuidereiland komen 3 zeer royale kavels. Alle kavels hebben een fraaie ligging aan het water. Welke plek heeft jouw voorkeur? 


Woningen 
In De Oude Boomgaert komen verschillende woningen van rijwoningen, luxe comfortwoningen (waar slaapkamer en badkamer op begane grond zijn gesitueerd) tot twee-onder-een-kapwoningen in verschillende afmetingen en verschijningsvormen. Alle woningen hebben gemeen dat ze een karakteristieke uitstraling krijgen met oog voor detail en materiaalgebruik. Ook zijn alle woningen zeer duurzaam en standaard voorzien van een geïntegreerd verwarmings- en koelsysteem. De verkoop van deze fraaie woningen gaat in het voorjaar van 2020 van start. Schrijf je in als belangstellende en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de vorderingen. Meer weten over de planning en het proces? Bekijk het verkoopproces.

 

Verkoop vrije kavels gestart!

Binnen het plan de Oude Boomgaert in Rijsoord, grenzend aan het Waalbos en het water, komen 10 royale vrijekavels. De kavels hebben een oppervlakte variërend van 519 m2 tot 1265 m2 en bieden jou de kans om jouw eigen woondromen te realiseren. Bekijk hier het aanbod en geef jouw voorkeur voor een kavel door. De inschrijving is gesloten. Interesse in een vrije kavel? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Meer weten? Bekijk het verkoopproces.

Een vrije kavel biedt je de mogelijkheid het hele bouwproces zelf te realiseren. Van de bouwtekeningen tot aan de oplevering. Een werkruimte aan huis? Een badkamer op de begane grond? Of een dubbele garage? Geen probleem. Je bepaalt zelf de indeling van jouw woning. Wil jij jouw eigen droomwoning bouwen op één van de vrije kavels? 

Planning
Verkoop vrije kavels gestart

De inschrijving voor de 10 vrije kavels is gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. 

Geef nu jouw kavelvoorkeur door!

Je kunt nu jouw voorkeur voor een vrije kavel in De Oude Boomgaert doorgeven. Heb je dit voor 12 augustus 2019 gedaan, dan heb je een streepje voor bij de toewijzing. Hoe dit precies werkt, lees je in het uitgebreide stappenplan in het verkoopproces.

Woningontwerp

Van Egmond Architecten uit Noordwijk is gecontracteerd voor het ontwerp van de woningen. Zij hebben de eerste schetsen gemaakt en deze ontwerpen zijn positief ontvangen door Welstand. Zij zijn nu druk bezig met de verdere uitwerking van de woningen.