De officiële (online) inschrijving voor de woningen is gesloten

Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat via de website. 

Alle ruimte voor jouw woondromen

Binnen de nieuwe wijk De Oude Boomgaert is ruimte voor verschillende woningen. Deze diversiteit aan woningen geeft de plek een bijzonder karakter en voor jou veel keuzemogelijkheden. Van riante vrije kavels op de twee eilanden tot prachtige halfvrijstaande woningen en toekomstbestendige comfortwoningen in de vorm van een boerenhoeve omringd door groen tot ruime eengezinswoningen. De Oude Boomgaert biedt het straks allemaal!

Woningen 
In De Oude Boomgaert komen verschillende woningen van rijwoningen, luxe comfortwoningen (waar slaapkamer en badkamer op begane grond zijn gesitueerd) tot twee-onder-een-kapwoningen in verschillende afmetingen en verschijningsvormen. 

Kavels
Aan de buitenrand van het plan komen 2 eilanden waar vrije kavels gerealiseerd worden. Op het noorder eiland komen 7 kavels met allemaal een verschillende afmeting en ligging. Op het zuidereiland komen 3 zeer royale kavels. Alle kavels hebben een fraaie ligging aan het water. Welke plek heeft jouw voorkeur?  Alle kavels zijn gereserveerd. Interesse? Schrijf je in als reservekandidaat. 

Start inschrijving woningen

Na de kavels is het nu de beurt aan de woningen. Binnen De Oude Boomgaert wordt een grote diversiteit aan woningtypen gerealiseerd die qua ontwerp sterk van elkaar verschillen maar toch een duidelijke samenhang met elkaar hebben. Opvallende architectonische kleur- en vormaccenten, verschillende kapvormen en gevels en afwisselende natuurlijke materialen die passen bij de groene omgeving. Een mooie diversiteit in het groen.

 

Ook zijn alle woningen zeer duurzaam en standaard voorzien van een geïntegreerd verwarmings- en koelsysteem. De officiële inschijving voor de woningen is gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Hoe dit precies gaat staat omschreven in het verkoopproces. 

Planning

Verkoop vrije kavels in volle gang

Binnen het plan de Oude Boomgaert in Rijsoord, grenzend aan het Waalbos en het water, komen 10 royale vrijekavels. De kavels hebben een oppervlakte variërend van 519 m2 tot 1265 m2 en bieden jou de kans om jouw eigen woondromen te realiseren. Bekijk hier het aanbod en geef jouw voorkeur voor een kavel door. De inschrijving is gesloten. Alle kavels zijn gereserveerd. Interesse in een vrije kavel? Schrijf je dan in als reservekandidaat. 

Een vrije kavel biedt je de mogelijkheid het hele bouwproces zelf te realiseren. Van de bouwtekeningen tot aan de oplevering. Een werkruimte aan huis? Een badkamer op de begane grond? Of een dubbele garage? Geen probleem. Je bepaalt zelf de indeling van jouw woning. Wil jij jouw eigen droomwoning bouwen op één van de vrije kavels? Hoe dit in zijn werk gaat lees je in het stappenplan. 

Inschrijving woningen gesloten
De inschrijving voor de woningen is gesloten. 
Start inschrijving
Op 9 juli as. start de officiële inschrijving voor de woningen.
Geef jouw favoriete bouwnummer door
Geef nu jouw favoriete bouwnummer door!